Vragen? | +31 85 208 8060

Trainingen
startgarantie | niet goed geld terug

Open inschrijving Leiderschap

Groei als leider

Persoonlijke leiderschapstraining

Er wordt als leidinggevende veel van je verwacht, vooral door de mensen die je moet leiden. Hoe krijg je je team mee, zet je een duidelijke visie neer, stuur je individuen aan en treed je effectief op in veranderprocessen? Deze onderwerpen, en nog veel meer, behandelen we in onze leiderschapstrainingen. Een leiderschapstraining is niet alleen onmisbaar als je je leidinggevende vaardigheden wilt verbeteren, maar ook als je verder wilt groeien als persoon.  

Om de prestaties van je team effectief te kunnen verbeteren, heb je dieper inzicht in jouw leidersrol nodig. Het is voor het bedrijf en je team niet genoeg dat je alleen ‘de baas’ bent. Je bouwt pas gezag op als je leiderschap toont. Daarom werken we in onze leiderschapstrainingen aan je attitude, je motivatie  en nog veel meer belangrijke zaken die je functioneren positief kunnen beïnvloeden.  

Lees ervaringen met PMC op Springest…

Alle leiderschapstrainingen

Kies bij ons uit verschillende trainingen voor diverse soorten leiderschap en management. Veel mensen met een leidinggevende rol kiezen vaak voor de managementtraining om vaardigheden te leren voor het effectiever aansturen en motiveren van hun medewerkers. Deze training is ook heel waardevol en in sommige gevallen precies wat je nodig hebt als leidinggevende, maar de meesten zijn aan het einde van een managementcursus nog niet waar ze hadden willen zijn. Om niet alleen een beter inzicht in je bedrijf te krijgen, maar ook in jezelf, is een van onze leiderschapstrainingen de oplossing.

 In-company training PMC Roosendaal

Leiderschapstraining: meer dan alleen managementvaardigheden leren

Zoals we al een beetje hebben laten doorschemeren, is een leiderschapstraining meer dan alleen het leren van nieuwe vaardigheden die je helpen om jouw team beter aan te sturen. Bij een leiderschapscursus kijken we ook naar wat er nog niet goedgaat binnen een organisatie, of je iets veranderd wilt hebben en welk doel je voor ogen hebt. Je wilt natuurlijk al het potentieel binnen je bedrijf benutten. Dat doe je mede door een fijne werksfeer te creëren en je medewerkers te stimuleren, waardoor ze het beste uit hunzelf halen, groeien en verder ontwikkelen. Bij de leiderschapstrainingen van PMC kijken we verder dan je leidinggevende rol en gaan we echt de diepte in om zoveel mogelijk uit de cursus te halen, zodat je het later kunt toepassen. Hierdoor ben jij niet de enige die baat heeft bij de leiderschapscursus; het hele bedrijf heeft er iets aan!

Doelen leiderschapstraining

  • Leren wat je drijfveren zijn
  • Je attitude onder de loep nemen en terugkoppelen
  • Naar jezelf kijken en de belangrijke vragen stellen
  • Persoonlijk ontwikkelen in je rol als leidinggevende
  • Bewustwording creëren & invloed vergroten
  • Probleem oplossend denken & balans creëren
  • Leidinggevende vaardigheden verbeteren

Persoonlijke leiderschapstraining bij PMC

We weten als geen ander wat er allemaal nodig is om een goede leidinggevende te worden en te blijven. We leren je bij onze persoonlijke leiderschapstraining niet alleen de fundamentele vaardigheden om je rol als leidinggevende makkelijker te maken, maar ook om te werken aan jezelf. Het antwoord op goed leiderschap vind je namelijk alleen als je naar jezelf kijkt en bewust wordt van je sterke, zwakke en verbeterpunten. Onze professionals helpen je daarbij tijdens de persoonlijke leiderschapstraining. We begeleiden je in je zoektocht naar de leider die je wilt zijn voor je collega’s, zodat jullie elke uitdaging aankunnen en blijven groeien.

Veelgestelde vragen over leiderschapstrainingen

Is er verschil tussen leiderschap en management?

Vaak worden leiderschap en management door elkaar gebruikt, maar het zijn twee verschillende concepten. Management is het gebruik van de vaardigheden waarover je beschikt om het bedrijf goed te laten opereren. Als we spreken over leiderschap, dan hebben we het niet alleen over je vaardigheden om een afdeling aan te sturen, maar ook over je attitude, je motivatie en andere belangrijke zaken die je functioneren positief kunnen beïnvloeden.

Wat ziJn de kosten van een leiderschapstraining?

De kosten zijn afhankelijk van de soort leiderschapstraining waar je je voor aanmeldt. Iedere training heeft namelijk een eigen prijs. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te krijgen over de leiderschapstrainingen die je bij ons kunt volgen.

Moet ik voor de leiderschapstraining een leidinggevende zijn?

De meeste volgers van onze trainingen zijn managers, maar leiderschap is niet alleen voor hen geschikt. Ook HR-adviseurs, zelfstandige ondernemers en consultants komen naar onze vele trainingen. Is een complete leiderschapstraining niet waar je naar op zoek bent, bekijk dan de andere trainingen van PMC.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda