Bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen van PMC

Een bedrijfstraining helpt je werknemers om zich te verbeteren en verbetert daarmee de hele organisatie. Dit resulteert in een verbeterde communicatie, verhoogde productiviteit en een efficiëntere werkwijze. Denk je dat je organisatie hier baat bij heeft? Schakel dan PMC in voor een bedrijfstraining op maat.

Onze bedrijfstrainingen

Ben je benieuwd naar de bedrijfstrainingen die we aanbieden? Bekijk ze direct:

Bedrijfstrainingen voor de leiders van morgen

Iedere organisatie is in beweging. De mensen die de organisatie bewegen, moeten de uitdagingen van zowel vandaag als morgen het hoofd kunnen bieden. We weten wat er op het pad van een leider komt en we hebben tools ontwikkeld die ze hierbij helpen. Laat ons je ambities verwezenlijken. Ben jij klaar voor de uitdagingen van morgen?

Bedrijfstraining op maat

Iedere organisatie is uniek en heeft met bepaalde uitdagingen te maken. Dit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het personeel, de klanten en diverse interne en externe ontwikkelingen. Daarom maakt PMC bedrijfstrainingen op maat, zodat ze volledig toegespitst zijn op jouw organisatie en de gewenste ontwikkelpunten. Hierdoor komen de organisatie en de uitdagingen terug in de theorie en praktijk van de training. Op basis van je wensen, het budget en de doelstellingen creëren de specialisten van PMC een maatwerk bedrijfstraining.

Voordelen van een bedrijfstraining

Door je werknemers een bedrijfstraining te laten volgen, til je de kwaliteit van de organisatie naar een hoger niveau. Een bedrijfstraining kent dan ook veel voordelen:

  • Verbetert de interne communicatie en werkprocessen
  • Verhoogt de kennis en kwaliteiten van het personeel
  • Uitstekende vorm van teambuilding
  • Toename in motivatie van werknemers

Effectief leiderschap

Of het nou gaat om een multinational, een mkb of een startup; we staan klaar voor iedere organisatie. We organiseren strategische sessies, begeleiden bij fusies en overnames, lichten organisaties door en herstructureren afdelingen. Continuïteit in de organisatie bereik je pas wanneer je in staat bent om in te spelen op en je aan te passen aan de markt om je heen. Daarom ondersteunen en begeleiden we organisaties bij het creëren van een werkomgeving waarin continu verbeteren en leren centraal staat. PMC maakt van managers leiders.

Assessments

Een assessment is een waardevol instrument, omdat je hiermee het kennisniveau kunt bepalen. Maar PMC ziet het assessment niet enkel als beoordelingsinstrument, maar ook als ontwikkelinstrument. Uit onze rapportages komen niet alleen ja-nee antwoorden, maar ook ontwikkelplannen.

Onze arbeids- & organisatiepsychologen zorgen ervoor dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om zichzelf te laten zien en te laten horen. Vervolgens brengen we in een rapportage de opdrachtgever bondig en zonder onnodige nuance op de hoogte. Altijd met respect voor alle betrokken partijen en met het oog op de toekomst van mensen en organisatie.

Het opstellen van een strategisch opleidingsplan

PMC verandert denken in doen en zorgt voor de theoretische onderbouwing van het praktische onderbuikgevoel. Bij het opstellen van een strategisch opleidingsplan inventariseren we de leer- en ontwikkelbehoefte per afdeling en functiegroep. Op basis hiervan ontstaan er doelstellingen en weten we wat de organisatie wil bereiken.

Benieuwd naar de bedrijfstraining van PMC?

Is je organisatie toe aan groei en ontwikkeling? Of ben je benieuwd naar onze bedrijfstrainingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt onze specialisten eenvoudig via 085-2088060 of advies@pmc.nl.

Scroll naar boven
Scroll naar top