Bedrijfstrainingen

Oplossingen
Zorg voor de juiste leiderschapstools

Voor de leiders van morgen

Iedere organisatie is in beweging. De mensen die de organisatie bewegen moeten de uitdagingen van zowel vandaag als morgen het hoofd kunnen bieden. Wij weten wat er op het pad van een leider komt. En wij hebben tools ontwikkeld die ze hierbij kunnen helpen. Laat ons jouw ambities verwezenlijken. Ben jij klaar voor de uitdagingen van morgen?

Effectief Leiderschap

Wij zijn er voor iedere organisatie, op alle echelons. Voor de multinationals, MKB’ers en start-ups. We organiseren strategische sessies, lichten organisaties door, begeleiden bij fusies en overnames en herstructureren afdelingen. Continuïteit in de organisatie bereik je pas wanneer je in staat bent om in te spelen en je aan te passen aan de markt om je heen. We ondersteunen en begeleiden organisaties in het creëren van een cultuur van continue verbeteren en continue leren. Wij zorgen ervoor dat de managers van vandaag, leiders van morgen worden. Wij geven advies. Maatwerk.

Assessments

Een assessment is een waardevol instrument. Uit een assessment komt vaak een oordeel. De Nederlandse vertaling van assessment is dan ook ‘beoordeling’. Maar wij zien het assessment niet enkel als beoordelingsinstrument maar ook als ontwikkelinstrument. Uit onze rapportages komen dan niet alleen een ja-nee antwoord maar worden, indien nodig aangevuld met een ontwikkelplan. Onze arbeids- & organisatiepsychologen zorgen ervoor dat de deelnemers de gelegenheid krijgen om zichzelf te laten zien en gehoord te worden. Vervolgens wordt in een rapportage de opdrachtgever scherp, bondig en zonder onnodige nuance op de hoogte gebracht. Altijd met respect voor alle betrokken partijen en met het oog op de toekomst van mensen en organisatie.

Trainingsadviezen, ontwikkel- en opleidingsplannen

Bij de PMC Groep maken we feiten van meningen, veranderen denken in doen en zorgen voor de theoretische onderbouwing van het praktische onderbuikgevoel. Bij het opstellen van een ontwikkel- of opleidingsplan lichten we de organisatie door. Wat is het doel van het plan en waar wilt de organisatie naartoe. We brengen A en B in kaart door de leer- en ontwikkelbehoefte per afdeling en functiegroep te inventariseren.

inspraak zonder inzicht
uitspraak zonder uitzicht

Meer lezen

Scroll naar top