Vragen? | +31 85 208 8060

Stel een vraag
neem contact op

Onze adviseurs helpen je graag

Trainingslocatie

Roosendaal, Breda, Bosschenhoofd, Eindhoven, Rotterdam en Dordrecht. Trainen op jouw locatie? Kan!

Stel een vraag

FAQ

Vragen?

Veelgestelde vragen

Wat voor training heb ik of mijn medewerker nodig?

Sommige mensen weten precies welke training ze nodig hebben, gebaseerd op hun functietitel. Bijvoorbeeld, salestraining, leiderschapstraining en managementtraining zullen passend zijn voor mensen in deze functies. Andere werknemers hebben misschien geen specifieke behoefte en zullen de voorkeur hebben om bepaalde onderwerpen samen te voegen of maatwerk te laten maken. Lees alle onderwerpen bij ons programma en bekijk welke het beste aansluiten bij hetgeen je zoekt en neem vervolgens contact op met 085-2088060 of email ons. We komen vervolgens graag vrijblijvend  langs om kennis te maken.

Welke vaardigheden en ervaringen hebben de trainers?

Onze trainers zijn zeer gekwalificeerd en zijn erg ervaren. Ze zijn werkzaam geweest als directieleden en managementleden bij middelgrote tot grote organisaties in sales, management en trainingsfuncties. Onze trainers hebben allen hun specialisme. Bekijk de pagina’s op LinkedIn of neem contact op met ons.

Hoe kan je een maatwerk traject samenstellen zonder mijn organisatie te kennen?

Elk bedrijf is anders en heeft andere behoeftes. Een “one size fits all” training programma is niet onze stijl. We maken kennis met de organisatie, wat jullie doen, hoe jullie werken en hoe jullie zijn. We inventariseren de traningsbehoefte zodat we precies weten wat jullie nodig hebben. Dit wordt gedaan met onze gratis bedrijfsscan. We ontwerpen dan een maatwerk training voor jouw organisatie om de organisatie zo effectief mogelijk te verbeteren. 

Wat voor verborgen kosten zijn er?

Geen. Bij ons wordt je niet geconfronteerd met voorbereidingstijd, nakijk-kosten of een factuur van de verbruikte inkt bij het schrijven. Geen verrassingen achteraf. Of vooraf. Gewoon geen verrassingen.

Wat gebeurt er na de training?

Als een minimum verzorgen we altijd een feedback en evaluatie moment zodat je weet wat er is gebeurt, besproken en hoe je medewerkers zijn geholpen. In overleg is een on the job observation en evaluatie mogelijk.

En standaard voor al onze trainingen verzorgen we een schriftelijke evaluatie voor belanghebbenden. We werken ook met je samen om wanneer hier behoefte voor is een vervolgtraject in te plannen.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda