Vragen? | +31 85 208 8060

Trainen is niet het doel
trainen is ons middel

Over ons

In het kort

De Pieterman Management Combinatie Groep is al 33 jaar het trainings- en opleidingsinstituut voor resultaatgerichte, duurzame maatwerkprogramma’s. Wij trainen, coachen, begeleiden en leiden op.

Waar we in geloven

Organisaties veranderen steeds sneller. Ze ontwikkelen en groeien als nooit tevoren. Bij PMC geloven we dat elke organisatie in beweging is. Een organisatie waarbij employee experience meer aandacht dan ooit krijgt. Een organisatie waarbij het tijd is om in te zoomen op de ontwikkeling van medewerkers om deze continu inzetbaar te houden. Wanneer de medewerkers veranderen, ontwikkelen, groeien, gaat de organisatie mee. Begrip leidt tot medewerking en onbegrip leidt tot tegenwerking.

Voor wie we er zijn

We zijn er voor iedereen in een organisatie, op alle echelons. Voor de groepsleiders en meewerkend voormannen die een team moeten aansturen, voor managers en afdelingshoofden die ondanks hun eigen autonomie effectief en efficiënt moeten samenwerken, en voor directeuren die richting moeten leren geven. Zelfs voor medewerkers, die moeten leren wat klantgerichtheid is, hoe je leiding moet ontvangen, hoe je een bijdrage levert en hoe je meer te weten krijgt over de autonomie van andere afdelingen.

Man staat in het midden van een groep uitleg te geven, Training PMC Roosendaal

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda