Over ons

Trainen is niet ons doel
Trainen is ons middel

In het kort

De Pieterman Management Combinatie Groep is al 28 jaar het trainings- en opleidingsinstituut voor resultaatgerichte, duurzame maatwerkprogramma’s. Wij trainen, coachen, begeleiden en leiden op.

Waar we in geloven

Organisaties veranderen steeds sneller. Ze ontwikkelen en groeien als nooit tevoren. Bij PMC geloven we dat elke organisatie in beweging is. Een organisatie waarbij employee experience meer aandacht dan ooit krijgt. Een organisatie waarbij het tijd is om in te zoomen op de ontwikkeling van medewerkers om deze continu inzetbaar te houden. Wanneer de medewerkers veranderen, ontwikkelen, groeien, gaat de organisatie mee. Begrip leidt tot medewerking en onbegrip leidt tot tegenwerking.

Voor wie we zijn

We zijn er voor iedereen in een organisatie, op alle echelons. Voor de groepsleiders en meewerkend voormannen die een team moeten aansturen, voor managers en afdelingshoofden die ondanks hun eigen autonomie effectief en efficiƫnt moeten samenwerken, en voor directeuren die richting moeten leren geven. Zelfs voor medewerkers, die moeten leren wat klantgerichtheid is, hoe je leiding moet ontvangen, hoe je een bijdrage levert en hoe je meer te weten krijgt over de autonomie van andere afdelingen.

Wie we waren

Meer dan 25 jaar geleden werd de Pieterman Management Combinatie Groep opgericht. De PMC Groep groeide al snel door naar drie verschillende locaties; twee trainingslocaties en een outdoor locatie in de Ardennen. In 2007 zijn deze locaties samengevoegd in een trainingsboerderij te Oudenbosch. In 2021 heeft de PMC Groep afscheid genomen van de trainingsboerderij in Oudenbosch en zijn intrek genomen in Bovendonk te Hoeven. Dit oude seminarie heeft een geschiedenis terugvoerend naar de 15e eeuw en heeft in een half millenium al vele studenten onder zijn dak gehad. En nu worden hier ook de cursisten van PMC getraind in management, sales, marketing en vele andere onderwerpen.

inspraak zonder inzicht
uitspraak zonder uitzicht

Meer lezen

Scroll naar top