Vragen? | +31 85 208 8060

AUGUSTUS 1
PMC 2.0

PMC Groep

Organisaties veranderen steeds sneller. Ze ontwikkelen en groeien als nooit tevoren. En de behoefte naar snelle toegang tot relevante informatie, tools en theorie verandert net zo snel mee. Met deze behoefte in gedachte hebben we de transitie ingezet van de overkoepelende PMC Groep naar PMC. Alle informatie op één plek.

PMC.nl

Het eerste wat ongetwijfeld op zal vallen is de nieuwe website. Het volledig nieuwe design is overzichtelijk, makkelijk te navigeren en vormgegeven om snel te komen waar je wilt zijn. Dit nieuwe design komt met een compleet nieuwe huisstijl.

Open Inschrijvingen

Wat niet op een eerste oogopslag opvalt zijn de verandering in het aanbod. We leveren nu niet enkel maatwerk trainingen maar trainen ook op basis van open inschrijving. Ideaal om ook aan de individuele vraag te kunnen voldoen. Dit aanbod is nog volop in beweging en wordt de komende weken aangevuld.

Kennisbank

In de afgelopen 30 jaar hebben we veel kennis vergaard. En dat willen we graag met je delen op onze nieuwe website. Een vakcollega gebruikt vaak de volgende wijze woorden: Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Met de kennisbank zullen we theorie, formules, methodes en technieken met je delen. Opdat jij deze kan vermenigvuldigen.

Masterclass

Wat er niet is veranderd zijn onze masterclasses. Deze gratis dagen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met PMC.

Wil je meer weten over onze masterclasses? Klik dan hier!

Man vr act

Over Actieve mannen en Effectieve vrouwen

April 2024

Om te begrijpen waarom mannen vaak actiever zijn en vrouwen effectiever in organisaties, moeten we dieper ingaan op de psychologische en sociale dynamiek die deze verschillen vormgeven. Hoewel generalisaties altijd beperkt zijn en individuele variatie groot is, kunnen we desondanks enkele trends en patronen identificeren die de neiging van mannen tot activiteit en vrouwen tot effectiviteit in organisatorische contexten verklaren.

Management zonder ziel

Stop de epidemie. De impact van de huidige managementpraktijken op de ziel van organisaties.

Maart 2024

In zijn artikel ‘Management zonder ziel is een epidemie geworden’ bespreekt Henry Mintzberg de impact van de huidige managementpraktijken op de ziel van organisaties. Hij bekritiseert het toenemende gebruik van management als een wetenschap die zich richt op kwantificeerbare en meetbare aspecten, zoals financiën en processen, ten koste van de menselijke aspecten van organisaties. Deze benadering, betoogt Mintzberg, heeft geleid tot een gebrek aan bezieling en betrokkenheid binnen organisaties.

 

2 Mannen met elkaar in gesprek met op de achtergrond een whiteboard, Coaching en Individuele begeleiding PMC Roosemdaal

Van Performance Management naar Mastery Management, oftewel het transformeren van werkcultuur

Februari 2024

In de snel evoluerende wereld van vandaag wordt de traditionele benadering van Performance Management steeds vaker in twijfel getrokken. Bedrijven beginnen te beseffen dat het beoordelen van prestaties niet voldoende is om te gedijen in een omgeving die wordt gekenmerkt door constante verandering en innovatie. Het is tijd om over te stappen naar een nieuw paradigma: Mastery Management.

Lees verder als je iets wilt weten over de nieuwe generatie, die vroeg of laat bij je binnenstapt.

 

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda