Vragen? | +31 85 208 8060

Performance management
Performance management: Wat is het?

Performance management is een proces dat bedrijven gebruiken om hun werknemers te ondersteunen bij het behalen van hun prestatiedoelen. Het is een interactief proces waarbij leidinggevenden en werknemers samenwerken om de prestaties van de werknemer te verbeteren. Het is een proces dat de motivatie, vaardigheden en kennis van werknemers verbetert.

Performance management omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder het definiëren van doelstellingen, het meten van prestaties, het geven van feedback en het verstrekken van training. Het doel is om de prestaties van een werknemer te verbeteren door de prestaties van anderen te vergelijken, het verstrekken van feedback en het geven van ondersteuning.

Hoe maak ik gebruik van performance management?

Performance management kan worden gebruikt om werknemers te helpen bij het verbeteren van hun prestaties. Een van de meest effectieve manieren om dit te doen, is door het opzetten van een prestatiebeoordelingsprogramma. In dit programma kunnen leidinggevenden de prestaties van de werknemers meten, feedback geven en de prestaties vergelijken met die van anderen.

Daarnaast is het belangrijk om werknemers te helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en het verhogen van hun kennis. Dit kan worden gedaan door hen te voorzien van coaching en training. Coaching kan helpen om de werknemers beter te laten presteren, terwijl training hen de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om hun werk goed uit te voeren.

Performance management is een effectief proces dat bedrijven kan helpen om de prestaties van hun werknemers te verbeteren. Het proces omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder het opzetten van een prestatiebeoordelingsprogramma, het verstrekken van feedback en het geven van coaching en training. Door middel van dit proces kunnen bedrijven hun werknemers helpen hun prestaties te verbeteren en hun kennis en vaardigheden te vergroten.

Fractaal spiegel

Fractaal gedrag: De kunst van zelfgelijkenis

16 december 2023

Fractaliteit is een concept dat oorspronkelijk uit de wiskunde komt, waar het verwijst naar patronen die zich herhalen op verschillende schalen. Dit concept kan echter ook worden toegepast op organisaties, waarin het vaak resulteert in wat we "fractaal gedrag" kunnen noemen.

Care en dare zussen training rsz

Care, do you Dare and Dare, do you Care?

12 november 2023

In een leuk bedrijf werkten twee zussen als supervisor, Care en Dare. Ze waren in alle opzichten elkaars tegenpolen. Care was bedachtzaam, geduldig en bekwaam in het zorgen voor anderen. Dare daarentegen was avontuurlijk, moedig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact

PMC:
Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 20 88 060
info@pmc.nl