Vragen? | +31 85 208 8060

Logotherapie management
Logotherapie als managementtool

n dus een effectieve manier zijn om uw medewerkers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en een gevoel van vervulling te krijgen op de werkvloer. Hieronder staan ‚Äč‚Äčenkele manieren waarop logotherapie gebruikt kan worden om het werkplezier van medewerkers te vergroten.

Verhoog het bewustzijn van het persoonlijke doel

Het eerste dat je kan doen om je medewerkers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken, is het bewustzijn van het doel verhogen. Logotherapie helpt mensen bij het identificeren van hun persoonlijke doelen en de middelen die zij nodig hebben om deze doelen te bereiken. U kunt bijvoorbeeld een speciaal programma opzetten waarin medewerkers hun persoonlijke doelen binnen de organisatie kunnen identificeren en vervolgens een meerjarenplan opzetten om dat doel te bereiken.

Stimuleer persoonlijke groei

Een ander gebied waar logotherapie kan helpen, is in persoonlijke groei en ontwikkeling. Logotherapie helpt mensen bij het verkennen van hun eigen persoonlijkheid en het ontwikkelen van een betere kennis van zichzelf. Dit type therapie helpt mensen ook om hun eigen kracht te ontdekken en hun eigen mogelijkheden te verkennen.

Logotherapie kan een effectieve methode zijn om uw medewerkers te helpen hun persoonlijke doelen te bereiken en een gevoel van vervulling te krijgen op de werkvloer. Door het bewustzijn van het persoonlijke doel te verhogen en persoonlijke groei te stimuleren, kunt u uw medewerkers helpen hun zin in het leven te vergroten. Door logotherapie te gebruiken, kunt u uw medewerkers helpen bij het verkrijgen van een gevoel van persoonlijke vervulling en werkplezier.

Fractaal spiegel

Fractaal gedrag: De kunst van zelfgelijkenis

16 december 2023

Fractaliteit is een concept dat oorspronkelijk uit de wiskunde komt, waar het verwijst naar patronen die zich herhalen op verschillende schalen. Dit concept kan echter ook worden toegepast op organisaties, waarin het vaak resulteert in wat we "fractaal gedrag" kunnen noemen.

Care en dare zussen training rsz

Care, do you Dare and Dare, do you Care?

12 november 2023

In een leuk bedrijf werkten twee zussen als supervisor, Care en Dare. Ze waren in alle opzichten elkaars tegenpolen. Care was bedachtzaam, geduldig en bekwaam in het zorgen voor anderen. Dare daarentegen was avontuurlijk, moedig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact

PMC:
Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 20 88 060
info@pmc.nl