Vragen? | +31 85 208 8060

Stijl van leidinggeven
Hoe succesvol is jouw stijl van leidinggeven?

De manier waarop je leidinggeeft is van cruciaal belang voor het verkrijgen van resultaten. Met een succesvolle leiderschapsstijl kun je een team helpen om doelen te bereiken en creativiteit te stimuleren. Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke leidinggevende bent, is het belangrijk om te weten hoe effectief jouw stijl van leidinggeven is.

Hoe kun je je leiderschapsstijl verbeteren?

Om je leiderschapsstijl te verbeteren, is het belangrijk om je bewust te worden van je eigen stijl en je sterke en zwakke punten. Onze training over leidinggeven biedt je de kans om een eerlijke en open feedback te krijgen van collega's, zodat je de kans krijgt om je leiderschapsstijl te verbeteren. De training richt zich op verschillende leiderschapsvaardigheden, zoals coaching, feedback geven en het omgaan met conflicten.

Hoe kun je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen?

Nadat je de basiskennis over leidinggeven hebt verworven, kun je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen. Door te leren hoe je omgaat met verschillende situaties en de verschillende persoonlijkheden binnen een team, kun je je stijl van leidinggeven verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je omgaat met conflicten en feedback. Door je vaardigheden verder te ontwikkelen, kun je de leidinggevende zijn die je team nodig heeft.

Een goede leiderschapsstijl is essentieel om een team te helpen slagen. Door te weten hoe je je leiderschapsstijl kunt verbeteren, kun je een effectieve leider worden voor je team. Onze training over leidinggeven biedt je de kans om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren en je stijl van leidinggeven te verfijnen.

Fractaal spiegel

Fractaal gedrag: De kunst van zelfgelijkenis

16 december 2023

Fractaliteit is een concept dat oorspronkelijk uit de wiskunde komt, waar het verwijst naar patronen die zich herhalen op verschillende schalen. Dit concept kan echter ook worden toegepast op organisaties, waarin het vaak resulteert in wat we "fractaal gedrag" kunnen noemen.

Care en dare zussen training rsz

Care, do you Dare and Dare, do you Care?

12 november 2023

In een leuk bedrijf werkten twee zussen als supervisor, Care en Dare. Ze waren in alle opzichten elkaars tegenpolen. Care was bedachtzaam, geduldig en bekwaam in het zorgen voor anderen. Dare daarentegen was avontuurlijk, moedig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact

PMC:
Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 20 88 060
info@pmc.nl