Vragen? | +31 85 208 8060

Stijl van leidinggeven
Hoe succesvol is jouw stijl van leidinggeven?

De manier waarop je leidinggeeft is van cruciaal belang voor het verkrijgen van resultaten. Met een succesvolle leiderschapsstijl kun je een team helpen om doelen te bereiken en creativiteit te stimuleren. Om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke leidinggevende bent, is het belangrijk om te weten hoe effectief jouw stijl van leidinggeven is.

Hoe kun je je leiderschapsstijl verbeteren?

Om je leiderschapsstijl te verbeteren, is het belangrijk om je bewust te worden van je eigen stijl en je sterke en zwakke punten. Onze training over leidinggeven biedt je de kans om een eerlijke en open feedback te krijgen van collega's, zodat je de kans krijgt om je leiderschapsstijl te verbeteren. De training richt zich op verschillende leiderschapsvaardigheden, zoals coaching, feedback geven en het omgaan met conflicten.

Hoe kun je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen?

Nadat je de basiskennis over leidinggeven hebt verworven, kun je je leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen. Door te leren hoe je omgaat met verschillende situaties en de verschillende persoonlijkheden binnen een team, kun je je stijl van leidinggeven verbeteren. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je omgaat met conflicten en feedback. Door je vaardigheden verder te ontwikkelen, kun je de leidinggevende zijn die je team nodig heeft.

Een goede leiderschapsstijl is essentieel om een team te helpen slagen. Door te weten hoe je je leiderschapsstijl kunt verbeteren, kun je een effectieve leider worden voor je team. Onze training over leidinggeven biedt je de kans om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren en je stijl van leidinggeven te verfijnen.

Man vr act

Over Actieve mannen en Effectieve vrouwen

April 2024

Om te begrijpen waarom mannen vaak actiever zijn en vrouwen effectiever in organisaties, moeten we dieper ingaan op de psychologische en sociale dynamiek die deze verschillen vormgeven. Hoewel generalisaties altijd beperkt zijn en individuele variatie groot is, kunnen we desondanks enkele trends en patronen identificeren die de neiging van mannen tot activiteit en vrouwen tot effectiviteit in organisatorische contexten verklaren.

Management zonder ziel

Stop de epidemie. De impact van de huidige managementpraktijken op de ziel van organisaties.

Maart 2024

In zijn artikel ‘Management zonder ziel is een epidemie geworden’ bespreekt Henry Mintzberg de impact van de huidige managementpraktijken op de ziel van organisaties. Hij bekritiseert het toenemende gebruik van management als een wetenschap die zich richt op kwantificeerbare en meetbare aspecten, zoals financiën en processen, ten koste van de menselijke aspecten van organisaties. Deze benadering, betoogt Mintzberg, heeft geleid tot een gebrek aan bezieling en betrokkenheid binnen organisaties.

 

2 Mannen met elkaar in gesprek met op de achtergrond een whiteboard, Coaching en Individuele begeleiding PMC Roosemdaal

Van Performance Management naar Mastery Management, oftewel het transformeren van werkcultuur

Februari 2024

In de snel evoluerende wereld van vandaag wordt de traditionele benadering van Performance Management steeds vaker in twijfel getrokken. Bedrijven beginnen te beseffen dat het beoordelen van prestaties niet voldoende is om te gedijen in een omgeving die wordt gekenmerkt door constante verandering en innovatie. Het is tijd om over te stappen naar een nieuw paradigma: Mastery Management.

Lees verder als je iets wilt weten over de nieuwe generatie, die vroeg of laat bij je binnenstapt.

 

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda