Vragen? | +31 85 208 8060

Trainen is niet het doel

Accountmanagement

In het kort

Maximaal resultaat uit je verkoopinspanning halen. Dat is het doel. Met deze training leer jij jezelf en je product succesvol te verkopen en verhoog je omzet, conversie en beleving. Ook op afstand

Accountmanagement
In deze training

Wanneer je naar een voetbalwedstrijd gaat, zie je twee goed op elkaar ingespeelde teams tegen elkaar strijden. Wat je echter niet ziet zijn de jaren aan training die hieraan vooraf zijn gegaan. Ditzelfde geldt voor sales. De klant ziet een aangename gesprekspartner met veel kennis van het product of de dienst die verkocht wordt. Maar zoals bij het voetbal ziet de klant niet alle weken training die hieraan vooraf zijn gegaan. En net als bij het voetbal zou het team zonder deze training de wedstrijd verliezen.

Man staat in het midden van een groep uitleg te geven, Training PMC Roosendaal
Inhoud
  • Klantenpsychologie in theorie en praktijk
  • Close the deal
  • Remote Sales
  • Product Markt Combinaties
  • Verkoopstructuren
Voor wie?

Een onzekere verkoper is een adviseur. Een ‘nee’ is voor hen dan ook een nachtmerrie. Voor een getrainde verkoper is het een kans. In deze training boost je je salesskills naar een hoger niveau. Je leert klanten effectief in te schalen in de wijze waarop ze het effectiefst te benaderen zijn.

Resultaat
  • Je bent beter in staat om belangrijke relaties te onderhouden en uit te diepen
  • Je kan communiceren ten dienste van de klant
  • Je kent je waarde en weet als geen ander bezwaren te weerleggen
  • Je weet op eenvoudige wijze klantenpsychologie toe te passen in de praktijk
Programma
Beschrijving

We zijn er voor iedereen in een organisatie, op alle echelons. Voor de groepsleiders en meewerkend voormannen die een team moeten aansturen, voor managers en afdelingshoofden die ondanks hun eigen autonomie effectief en efficiënt moeten samenwerken, en voor directeuren die richting moeten leren geven. Zelfs voor medewerkers, die moeten leren wat klantgerichtheid is, hoe je leiding moet ontvangen, hoe je een bijdrage levert en hoe je meer te weten krijgt over de autonomie van andere afdelingen.

Opbouw en duur

De training beslaat in totaal 7 weken met wekelijks 1 bijeenkomst. Naast deze trainingsdagen ben je wekelijks 3 uur zelfstandig aan het werk met theorie- en praktijkopdrachten via het PMC online portaal.

PMC.nl is al meer dan 33 jaar marktleider in maatwerk bedrijfstrainingen, leiderschapstrainingen, salestrainingen en personal coaching.

Contact
Correspondentieadres

Vroenhoutseweg 29 A
4703 SH Roosendaal

085 2088 060

info@pmc.nl

Trainingslocaties: Roosendaal, Bosschenhoofd en Breda