Accountmanagement

Maximaal resultaat uit je verkoopinspanning halen. Dat is het doel. Met deze training leer jij jezelf en je product succesvol te verkopen en verhoog je omzet, conversie en beleving. Ook op afstand.

Succesvol in Sales

Accountmanagement

In deze training

Wanneer je naar een voetbalwedstrijd gaat, zie je twee goed op elkaar ingespeelde teams tegen elkaar strijden. Wat je echter niet ziet zijn de jaren aan training die hieraan vooraf zijn gegaan. Ditzelfde geldt voor sales. De klant ziet een aangename gesprekspartner met veel kennis van het product of de dienst die verkocht wordt. Maar zoals bij het voetbal ziet de klant niet alle weken training die hieraan vooraf zijn gegaan. En net als bij het voetbal zou het team zonder deze training de wedstrijd verliezen.

Inhoud

Voor wie?

Een onzekere verkoper is een adviseur. Een ‘nee’ is voor hen dan ook een nachtmerrie. Voor een getrainde verkoper is het een kans. In deze training boost je je salesskills naar een hoger niveau. Je leert klanten effectief in te schalen in de wijze waarop ze het effectiefst te benaderen zijn.

Resultaat

Programma

Beschrijving

Na de training zijn je communicatieve vaardigheden sterk verbeterd. Je bent in staat om binnen 60 seconden de communicatiestijl van je klant in te schatten en jouw eigen stijl hierop aan te passen. Je weet om te gaan met weerstand en de deal te sluiten.

Opbouw en duur

De training beslaat in totaal 7 weken met wekelijks 1 bijeenkomst. Naast deze trainingsdagen ben je wekelijks 3 uur zelfstandig aan het werk met theorie- en praktijkopdrachten via het PMC online portaal.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top