Persoonlijk Leiderschap

Groei

Persoonlijk Leiderschap

Sta sterker.

Je wilt als leider stevig in je schoenen staan. Toch merk je dat het je nog niet gemakkelijk af gaat, je ervaart stress en komt soms uitgeblust thuis. Je bent in staat om effectief te functioneren binnen de managementvaardigheden die je hebt opgedaan. Maar om persoonlijk leiderschap uit te stralen moet je verder kijken dan je vaardigheden als manager.

5/5

(48 Reviews)

Beschrijving

Sta sterker als professional en leer richting te geven aan je eigen leven. In deze training leer je je eigen kwaliteiten optimaal te benutten. Zowel in je werksituatie als in het dagelijks leven. Je leert onderbouwde keuzes maken door je verworven bewustwording van drijfveren, talenten en waarden. Hierdoor krijg jij als professional meer grip op jezelf, je werk en je omgeving.

Een goede leider kan je pas worden als je de basis goed beheerst. Goed leiding geven aan jezelf. Dat houdt in dat je richting geeft aan je leven, verantwoordelijkheid draagt en je bewust bent van niet-functioneel gedrag.

In de training persoonlijk leiderschap kijk je naar bewustzijn, persoonlijke visie, drijfveren, waarden, strategie en de wil om je ambities te verwezenlijken.

Resultaat

Na de training sta je sterker in je schoenen. Door verworven inzichten kan je kiezen voor je gedrag. Je krijgt hierdoor controle over veranderingen en vergroot je invloed. Hiernaast herken je ook de zogeheten apen-in-je-nek, je herkent tijdverspillers en energievreters. Je hebt geleerd probleemoplossend te denken en te handelen en kan hierdoor een betere stressbalans creëren.

Voor wie?

De training Persoonlijk Leiderschap is niet alleen voor managers. Persoonlijk Leiderschap is voor iedereen die meer wilt bereiken met minder moeite door sterker, zelfstandiger en zelfverzekerder op te treden. Die als professional controle wilt nemen over zijn of haar functioneren en zich op gebieden als strategie, empowerment en visie wilt ontwikkelen.

Programma

  • De ingrediënten van persoonlijk leiderschap
  • Een helder zelfbeeld
  • Drijfveren en overtuigingen
  • Kiezen voor je gedrag
  • Jouw ambities, normen en waarden
  • Communiceren vanuit persoonlijk leiderschap
  • Kwaliteit zichtbaar maken – profileren van je vermogens
  • Actieplan – Verder na de training

Specificaties

Data

Kick-off: 9 September

Kosten

Kosten: €1.395,- ex. btw. Syllabus: €49,- Arrangement: €55 p.d.

Studiemateriaal

Syllabus wordt verstrekt door PMC. Ook krijg je een jaar lang toegang tot het trainingsmateriaal via de E-Learning.

Vrijstellingenbeleid

Er is geen sprake van een vrijstellingenbeleid.

Examens

Er wordt beoordeeld op deelname, inzet en motivatie.

Kwalificaties

Na het afronden van de training Persoonlijk Leiderschap ontvang je het certificaat PMC Persoonlijk Leiderschap.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top