Basiskennis Marketing

Groei

Basiskennis Marketing

De ins en outs van marketing

Hoe schrijf je een marketingplan? Verricht je onderzoek? Bedenk je commerciële activiteiten? Met onze maatwerk Basiskennis Marketing training krijgen de deelnemers een brede ontwikkeling op het gebied van marketing. Met het maatwerk traject wordt de training direct toegespitst op de organisatie. Relevante case-studies, branche-gerelateerde onderzoeksopdrachten en oefeningen die direct vóór de organisatie worden uitgevoerd. Zo zien zowel de deelnemers als de organisatie al tijdens de training resultaat. Van theorie naar praktijk.

5/5

(48 Reviews)

Beschrijving

Waar zit je markt? Hoe verover je het hart van de klant? Hoe werkt de wereld van marketing? Met Basiskennis Marketing heb je een complete basis om je op weg te helpen. Met deze training leer je belangrijke marketingtools in te zetten om maximaal rendement uit je inspanningen te halen.

Win-Win

Deze training geven we enkel incompany. Dit doen we niet zomaar. Wij zorgen dat de geleerde theorie direct praktijk wordt. Het volledige lesmateriaal wordt toegespitst op branche, regio en marktcultuur. De deelnemers raken geboeid door het relevante materiaal en blijven gemotiveerd door de groeiende resultaten van de organisatie. Win-win.

Resultaat

Na de training heb jij alle relevante en effectieve informatie in huis om het marketingproces te beheersen. Je weet nu hoe je marketingonderzoeken op basis van doelgroepen, marktculturen en omgevingsfactoren moet opzetten en uitvoeren.

Voor wie?

Deze training is voor groepen marketeers die behoefte hebben de basis uit te diepen. Of voor de marketeers die theoretische onderbouwing van hun praktisch handelen zoeken.

Programma

  • Productbeleid;
  • Distributiebeleid;
  • Prijsbeleid;
  • Promotiebeleid;
  • Planningsbeleid;
  • Social Mediabeleid;
  • Communicatiebeleid;
  • Afnemersgedrag;
  • Customer Journeys

Specificaties

Data

Maatwerk

Kosten

Maatwerk

Studiemateriaal

Syllabus: “Alles over NIMA A” Kees Benschop – E-Learning – Maatwerk Cases

Vrijstellingenbeleid

Er is geen vrijstellingenbeleid van toepassing.

Examens

Er wordt opgeleid tot het interne PMC Examen.
De examens worden afgenomen op onze faciliteiten of incompany.

Kwalificaties

Na afronding van de training ontvang je het PMC Certificaat Junior Marketeer.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top