Basiskennis Marketing

Hoe schrijf je een marketingplan? Verricht je onderzoek? Bedenk je commerciële activiteiten? Met onze maatwerk Basiskennis Marketing training krijgen de deelnemers een brede ontwikkeling op het gebied van marketing. Met het maatwerk traject wordt de training direct toegespitst op de organisatie. Relevante case-studies, branche-gerelateerde onderzoeksopdrachten en oefeningen die direct vóór de organisatie worden uitgevoerd. Zo zien zowel de deelnemers als de organisatie al tijdens de training resultaat. Van theorie naar praktijk.

De ins en outs van marketing

Basiskennis Marketing

In deze training

Waar zit je markt? Hoe verover je het hart van de klant? Hoe werkt de wereld van marketing? Met Basiskennis Marketing heb je een complete basis om je op weg te helpen. Met deze training leer je belangrijke marketingtools in te zetten om maximaal rendement uit je inspanningen te halen.

Win-Win

Deze training geven we enkel incompany. Dit doen we niet zomaar. Wij zorgen dat de geleerde theorie direct praktijk wordt. Het volledige lesmateriaal wordt toegespitst op branche, regio en marktcultuur. De deelnemers raken geboeid door het relevante materiaal en blijven gemotiveerd door de groeiende resultaten van de organisatie. Win-win.

Inhoud

Voor wie?

Deze training is voor groepen marketeers die behoefte hebben de basis uit te diepen. Of voor de marketeers die theoretische onderbouwing van hun praktisch handelen zoeken.

Resultaat

Programma

Beschrijving

Na deze training heb je alle relevante en effectieve informatie in huis om het marketingproces te beheersen. Je leert hoe je marketingonderzoeken op basis van doelgroepen, marktculturen en omgevingsfactoren moet opzetten en uitvoeren.

Opbouw en duur

De training beslaat in totaal 9 maanden met 2 bijeenkomsten per maand. De eerste en laatste bijeenkomsten zijn beide halve dagen. Zelf investeer je buiten de trainingsdagen 3 uur per week aan studie. Dit zijn theorie- en praktijkopdrachten via het PMC online studieportaal.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top