Praktisch Leiderschap

Groei

Voetstuk voor praktisch leiderschap

Teamontwikkeling begint bij de leider

Je succes als leider valt of staat met het succes van je team. En dit valt of staat met jouw leiderschapsstijl. Hoe ga je om met verwachtingen van collega’s, klanten, leveranciers en hoger management? Hoe motiveer je medewerkers? Hoe organiseer je processen? En hoe zit het met de communicatie? Je moet als praktisch leider snel kunnen schakelen tussen de verschillende leiderschapsstijlen. In de praktijkgerichte training Voetstuk voor praktisch leiderschap train je als leidinggevende je managementvaardigheden en ontwikkel je je leiderschapscompetenties.

sales coaching
5/5

(48 Reviews)

Beschrijving

Een leidinggevende heeft een hoop verschillende talenten nodig. Zo wordt ervan verwacht een duidelijke visie te creëren, effectief optreden in veranderprocessen, aansturen van individuen en tegelijkertijd nog te beschikken over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. Binnen deze leiderschapstraining gaan wij verder in op het ontwikkelen van praktische inzichten en vaardigheden om teams en afdelingen optimaal te kunnen aansturen.

Resultaat

Na de training weet je de verschillende leiderschapsstijlen toe te passen en ken je jouw persoonlijke leiderschapsstijl. Je hebt ook inzicht verworven in je eigen kernwaarden, vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen als leidinggevende. Je weet hierdoor ook sneller en efficiënter je gestelde doelen te bereiken en kan je succesvol mensen sturen, coachen en faciliteren.

Voor wie?

De training is voor medewerkers die doorgegroeid zijn naar de functie van teamleider of dit binnenkort gaan doen. Je hebt een functie zoals afdelingshoofd, teamleider of leidinggevende of wilt je voorbereiden op een soortgelijke functie.

Programma

  • Praktisch leidinggeven;
  • Je persoonlijke leiderschapsstijl;
  • Leiderschapscompetenties;
  • Sturen, coachen, delegeren en faciliteren;
  • Resultaatgerichte doelen stellen;
  • Onderlinge verhoudingen en opvattingen binnen je team

Specificaties

Data

Maatwerk

Kosten

Kosten: €1.395,- ex. Btw.
Arrangementskosten: €55,- per dag

Studiemateriaal

“Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Hiervoor betaal je een bedrag van €149,- ex. btw. – mijn.pmc.nl (Leeromgeving en Academy) – Materiaalpakket – Effectief Leiderschap (E-Book)”

Vrijstellingenbeleid

Voor deze training is een vrijstellingsbeleid niet van toepassing.

Examens

Na afloop van de training is er een meting. In deze meting wordt er gekeken of je je vooraf vastgestelde doelen behaald hebt.
Deze meting wordt digitaal afgenomen via onze eigen leeromgeving.

Kwalificaties

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van PMC. Hiermee heb je een kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat behaald.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top