Persoonlijk Leiderschap

Je wilt als leider stevig in je schoenen staan. Toch merk je dat het je nog niet gemakkelijk af gaat, je ervaart stress en komt soms uitgeblust thuis. Je bent in staat om effectief te functioneren binnen de managementvaardigheden die je hebt opgedaan. Maar om persoonlijk leiderschap uit te stralen moet je verder kijken dan je vaardigheden als manager.

Sta sterker.

Persoonlijk Leiderschap

In deze training

Sta sterker als professional en leer richting te geven aan je eigen leven. In deze training leer je je eigen kwaliteiten optimaal te benutten. Zowel in je werksituatie als in het dagelijks leven. Je leert onderbouwde keuzes maken door je verworven bewustwording van drijfveren, talenten en waarden. Hierdoor krijg jij als professional meer grip op jezelf, je werk en je omgeving.

Na de training sta je sterker in je schoenen. Door verworven inzichten kan je kiezen voor je gedrag. Je krijgt hierdoor controle over veranderingen en vergroot je invloed. Hiernaast herken je ook de zogeheten apen-in-je-nek, je herkent tijdverspillers en energievreters. Je hebt geleerd probleemoplossend te denken en te handelen en kan hierdoor een betere stressbalans creëren.

Inhoud

Voor wie?

De training Persoonlijk Leiderschap is niet alleen voor managers. Persoonlijk Leiderschap is voor iedereen die meer wilt bereiken met minder moeite door sterker, zelfstandiger en zelfverzekerder op te treden. Die als professional controle wilt nemen over zijn of haar functioneren en zich op gebieden als strategie, empowerment en visie wilt ontwikkelen.

Resultaat

Programma

Beschrijving

  • De ingrediënten van persoonlijk leiderschap
  • Een helder zelfbeeld
  • Drijfveren en overtuigingen
  • Kiezen voor je gedrag
  • Jouw ambities, normen en waarden
  • Communiceren vanuit persoonlijk leiderschap
  • Kwaliteit zichtbaar maken – profileren van je vermogens
  • Actieplan – Verder na de training

Opbouw en duur

De training beslaat in totaal 4 weken met 2 bijeenkomsten. Zelf investeer je buiten de trainingsdagen 3 uur per week aan studie. Dit zijn theorie- en praktijkopdrachten via het PMC online studieportaal.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top

Huidige trajecten vinden, met inachtneming van de huidige maatregelen, zoals gewoonlijk doorgang.