Leidinggeven aan Professionals

Groei

Leidinggeven aan Professionals

Geef succesvol leiding aan jouw professionals

Samenwerken aan heldere doelen staat centraal. Maar wat als jij als leider niet bekend met de deskundige materie? Wat kan je dan vertellen over het proces of de inhoud? Moet je hier wel iets over vertellen? In deze training leer je succesvol leiding geven aan professionals.

5/5

(48 Reviews)

Beschrijving

Je geeft leiding aan inhoudelijk zeer deskundige medewerkers. Zij hebben vaak meer kennis van zaken dan jij maar zijn niet de eindverantwoordelijke. Dat ben jij. In hoeverre moet je je nu wel of niet met het proces bemoeien? Ze opereren vaak zelfstandig en soms buiten je gezichtsveld. Hoe stuur je deze professionals dan op effectieve wijze aan? Hoe creëer je een hecht team en ga je succesvol om met bezwaren? In deze training leer je effectief leidinggeven aan professionals en ontwikkel je alle vaardigheden om op motiverende wijze leiding te geven.

Resultaat

Na de training ben in je in staat om effectief leiding te geven aan een team van specialisten. Je hebt geleerd om met de juiste communicatiestijl effectief leiderschap te tonen. Na deze training zijn jouw leidinggevende kwaliteiteiten naar een hoger niveau gebracht. Met deze kennis op zak kan jij effectief leiding geven aan je team van professionals.

Voor wie?

De training is voor leidinggevende aan zelfstandig opererende professionals of die dat in de toekomst gaan doen.

Programma

  • De drijfveren van een professional;
  • Doelgericht & helder communiceren;
  • Leiderschapsstijlen;
  • De juiste leiderschapsstijl in de juiste situatie;
  • Herkennen van eigen gedrag en dat van medewerkers;
  • Situatiegericht leidinggeven

Specificaties

Kosten

Kosten: €2.195,- ex. Btw.
Arrangementskosten: €55,- per dag

Studiemateriaal

“Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Hiervoor betaal je een bedrag van €149,- ex. btw. – mijn.pmc.nl (Leeromgeving en Academy) – Materiaalpakket – Effectief Leiderschap (E-Book)”

Vrijstellingenbeleid

Voor deze training is een vrijstellingsbeleid niet van toepassing.

Examens

Na afloop van de training is er een meting. In deze meting wordt er gekeken of je je vooraf vastgestelde doelen behaald hebt.
Deze meting wordt digitaal afgenomen via onze eigen leeromgeving.

Kwalificaties

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van PMC. Hiermee heb je een kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat behaald.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top