Coachend Leiderschap

Je werkt hard, gedreven en hoopt dat een goed voorbeeld voldoende is. Maar toch nemen je medewerkers dit niet over. Hoe laat je hen werken vanuit hun kracht en talent? Je leert werken aan zelfstandigheid, inspiratie en motivatie.

Leidinggevende én Coach

Coachend Leiderschap

In deze training

Hoe werk je aan zelfstandigheid, inspiratie en motivatie zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen? Je richt je aandacht op de ontwikkeling en ontplooiing van je medewerkers. Je richt je hier op het potentieel waardoor hij of zij met plezier betere prestaties gaat leveren. Je leert je eigen coachingsstijl kennen en in te zetten. Hiermee leer je niet alleen het beste uit de medewerkers te halen maar ook uit de afdeling.

Inhoud

Voor wie?

De training is voor leidinggevenden, teamleiders, projectsleiders en managers die verschillende leiderschapsstijlen en coachingsstijlen flexibel in willen zetten.

Resultaat

Programma

Beschrijving

Je zorgt voor een goede cultuur door eerst te werken aan een structuur. Je kent de fase en structuur van coachingsgesprekken uitstekend en weet hierbij verschillende coachingsstijlen te gebruiken. Je hebt ook inzicht gekregen in jouw eigen coachingsvaardigheden en hebt je rol als coachend leidinggevende naar een hoger niveau gebracht.

Opbouw en duur

De training beslaat in totaal 4 weken met wekelijks 1 bijeenkomst. Zelf investeer je buiten de trainingsdagen 3 uur per week aan studie. Dit zijn theorie- en praktijkopdrachten via het PMC online studieportaal.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top