Coachend Leiderschap

Groei

Coachend Leiderschap

Leidinggevende én Coach

Hoe werk je aan zelfstandigheid, inspiratie en motivatie zonder de organisatiedoelstellingen uit het oog te verliezen? Je richt je aandacht op de ontwikkeling en ontplooiing van je medewerkers. Je richt je hier op het potentieel waardoor hij of zij met plezier betere prestaties gaat leveren.

samenwerking
5/5

(48 Reviews)

Beschrijving

Je werkt hard, gedreven en hoopt dat een goed voorbeeld voldoende is. Maar toch nemen je medewerkers dit niet over. Hoe laat je hen werken vanuit hun kracht en talent? Je leert werken aan zelfstandigheid, inspiratie en motivatie.

Resultaat

Je zorgt voor een goede cultuur door eerst te werken aan een structuur. Je kent de fase en structuur van coachingsgesprekken uitstekend en weet hierbij verschillende coachingsstijlen te gebruiken. Je hebt ook inzicht gekregen in jouw eigen coachingsvaardigheden en hebt je rol als coachend leidinggevende naar een hoger niveau gebracht.

Voor wie?

De training is voor leidinggevenden, teamleiders, projectsleiders en managers die verschillende leiderschapsstijlen en coachingsstijlen flexibel in willen zetten.

Programma

  • Jouw drijfveren en motivatie om coachend leidinggevende te worden;
  • De verschillende rollen van coachend leidinggevende;
  • Inzicht in het maken van contact met de ander;
  • Omgaan met weerstand;
  • Communicatiestijlen

Specificaties

Data

Maatwerk

Kosten

Kosten: €1.745,- ex. Btw.
Arrangementskosten: €55,- per dag

Studiemateriaal

“Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van trainingsmateriaal. Hiervoor betaal je een bedrag van €149,- ex. btw. – mijn.pmc.nl (Leeromgeving en Academy) – Materiaalpakket – Effectief Leiderschap (E-Book)”

Vrijstellingenbeleid

Voor deze training is een vrijstellingsbeleid niet van toepassing.

Examens

Na afloop van de training is er een meting. In deze meting wordt er gekeken of je je vooraf vastgestelde doelen behaald hebt.
Deze meting wordt digitaal afgenomen via onze eigen leeromgeving.

Kwalificaties

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van PMC. Hiermee heb je een kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat behaald.
Stilstand is achteruitgang
Blijf in beweging

Meer verandering

PMC.nl is al meer dan 28 jaar marktleider in maatwerk leiderschapstrajecten, salestrainingen en coaching.

Adres
Laatste berichten
Scroll naar top