Training persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Training persoonlijke ontwikkeling: haal het beste uit jezelf

Groei verder met een training persoonlijke ontwikkeling. PMC verandert mensen. Dat klinkt wellicht gek, maar persoonlijke ontwikkeling, groei en verbetering begint bij verandering. We leren jou je drijfveren, valkuilen en kwaliteiten kennen. Dat is soms confronterend, maar je ontdekt hoe je met deze inzichten het beste in jezelf naar boven haalt. Doorbreek patronen, realiseer doelen en vergroot je zelfkennis en persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke ontwikkeling trainingen van PMC

Klantgerichtheid voor technici
Klantgerichtheid: Je bent zoveel meer dan een uitstekende vakman
Hoeven
€ 750,-
5/5

Ervaringen

De Startende Manager
Het fundament voor praktisch leiderschap
Roosendaal
€ 1.495,-
4.5/5

Ervaringen

Invloed zonder macht
Op natuurlijke wijze de leiding nemen
€ 750,-
5/5

Ervaringen

Persoonlijk Leiderschap
Sta sterker
€ 750,-
5/5

Ervaringen

Basiskennis Marketing
De ins en outs van marketing
€ 1.625,-
5/5

Ervaringen

Accountmanagement
Succesvol in Sales
€ 1.425,-
5/5

Ervaringen

Gratis kennismakingsmasterclass

Kennismaken? Masterclass!

NOV

8

09.00 - 16.00
Leiderschap & Gedrag

Persoonlijk leiderschap

Tijdens de training persoonlijk leiderschap leer je hoe je sturing geeft aan je dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé. We leren je hoe je je kwaliteiten optimaal benut en hoe je onderbouwde keuzes maakt, met als doel om meer grip te krijgen op jezelf, je werk en je omgeving.

Tijdens deze training behandelen we het (communiceren vanuit) persoonlijk leiderschap, jouw drijfveren en overtuigingen, de keuze voor specifiek gedrag, en het in kaart brengen van je kwaliteiten. Het doel van de training?

  • Sterker in je schoenen staan
  • Probleemoplossend denken
  • Een betere stressbalans creëren
  • Bewust kiezen voor gedrag en je invloed vergroten
  • Belemmerende patronen herkennen en doorbreken

Invloed zonder macht

Word je, zonder dat je dit formeel bent, vaker aangesteld als leider? Leer op natuurlijke wijze de leiding nemen met de training invloed zonder macht. Zo ben je in staat om je team effectief aan te sturen en een succesvol resultaat te bewerkstelligen.

Tijdens deze training behandelen we relevante onderwerpen, zoals het helder communiceren van je visie naar collega’s, het inspireren en motiveren van je collega’s, het geven van leiding zonder sanctionele macht, en het vastleggen van doelstellingen. Op deze manier leer je het volgende:

  • Wat de drijfveren van een leider zijn
  • Het opbouwen van gezag zonder bevelen te geven
  • Collega’s op positieve wijze beïnvloeden met inspiratie en motivatie
  • Duidelijk en doelgericht communiceren
  • Verantwoordelijkheid geven of nemen op de juiste momenten

Specialist in maatwerk leiderschapstrajecten

PMC is al meer dan 28 jaar gespecialiseerd in leiderschapstrajecten, salestraining en coaching op maat en noemt zichzelf daarom met recht marktleider in dit vakgebied. Naast cursussen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, bieden we trainingen aan binnen de volgende vakgebieden:

Alle mogelijkheden van PMC

Om iedere organisatie en professional de kans te geven op een waardevol en succesvol ontwikkelingstraject, bieden we verschillende oplossingen aan:

Incompany training op maat

We organiseren hoogwaardige incompany trainingen op maat, zodat meerdere professionals zich tegelijkertijd bezighouden met dezelfde leervraag. Geheel ontwikkeld op een wetenschappelijk gefundeerde basis en een visie op ontwikkeling.

Online leeromgeving

Met onze eigen online leeromgeving, de PMC Online Academy, maken we leren toegankelijker. We bieden hiermee optimale ondersteuning aan klassikale trainingen. We noemen deze online leeromgeving het centrale punt waar professionals zich ontwikkelen.

Opleidingsplan

Een goed uitgedacht en concreet opleidingsplan is de fundering voor een succesvol ontwikkelingstraject. Met een, door in-house experts ontwikkelde enquête, brengen we de ontwikkelbehoeften per afdeling of functiegroep in kaart. Het resultaat? Een goed doordacht en uitvoerig opleidingsplan dat jarenlange houvast biedt.

Assessment

PMC ontwikkelt assessments die fungeren als instrument voor selectie en ontwikkeling van personeel. Onze arbeids- & organisatiepsychologen geven deelnemers de gelegenheid om zichzelf te laten zien en horen, waarna ze de opdrachtgever in een scherpe en bondige rapportage op de hoogte brengen.

Coaching

Een andere oplossing die PMC aanbiedt, is coaching. De coaches van PMC dagen je op een persoonlijke, confronterende en doelgerichte manier uit om jezelf te ontwikkelen op uiteenlopende gebieden. Of het nu gaat om personal coaching, executive coaching of loopbaancoaching.

Meer weten over onze persoonlijke ontwikkeling cursussen?

Ben je benieuwd naar een cursus voor persoonlijke groei van PMC? Laat het weten aan onze adviseurs door te bellen naar 085 208 8060, een e-mail te sturen via advies@pmc.nl of ons contactformulier in te vullen.

Scroll naar boven
Scroll naar top