PMC 2.0

PMC Groep

Organisaties veranderen steeds sneller. Ze ontwikkelen en groeien als nooit tevoren. En de behoefte naar snelle toegang tot relevante informatie, support tools en theorie verandert net zo snel mee. Met deze behoefte in gedachte hebben we de transitie ingezet van de overkoepelende PMC Groep naar PMC. Alle informatie op één plek.

 

PMC.nl

Het eerste wat ongetwijfeld op zal vallen is de nieuwe website. Het volledig nieuwe design is overzichtelijk, makkelijk te navigeren en vormgegeven om snel te komen waar je wilt zijn. Dit nieuwe design komt met een compleet nieuwe huisstijl.

Open Inschrijvingen

Wat niet op een eerste oogopslag opvalt zijn de verandering in het aanbod. We leveren nu niet enkel maatwerk trainingen maar trainen ook op basis van open inschrijving. Ideaal om ook aan de individuele vraag te kunnen voldoen. Dit aanbod is nog volop in beweging en wordt de komende weken aangevuld.

Online Leeromgeving

De Caspire.io Online Academy wordt volledig vernieuwd en zal terecht komen op pmc.nl. Alles op één nieuwe website. Gemakkelijk, overzichtelijk en vooral gebruiksvriendelijk.

Kennisbank

In de afgelopen 30 jaar hebben we veel kennis vergaard. En dat willen we graag met je delen op onze nieuwe website. Een vakcollega gebruikt vaak de volgende wijze woorden: Kennis delen is kennis vermenigvuldigen. Met de kennisbank zullen we theorie, formules, methodes en technieken met je delen. Opdat jij deze kan vermenigvuldigen.

 

Nieuwe locatie

Begin dit jaar werd de verhuizing al aangekondigd maar we willen er toch nog graag een keer naar verwijzen.

We zijn verhuisd naar Bovendonk, een seminarie met een rijke opleidingsgeschiedenis passend bij onze eigen geschiedenis.

 

Masterclass

Wat er niet is veranderd zijn onze masterclasses. Deze gratis dagen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met PMC.

Wil je meer weten over onze masterclasses? Klik dan hier!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Meer berichten

Consultative selling

De traditionele manier van verkopen richt zich vooral op het aanprijzen van de eigenschappen van een product of kenmerken van een dienst. Op deze manier is het de bedoeling dat

Lees verder »

De nadelen van micromanagement

Hoewel sommigen micro-management als een nuttige techniek beschouwen, kunnen de nadelen het voordeel overschaduwen. Demotiverend Als leidinggevende kun je je team demotiveren als je te veel controleert. Als je eindeloos

Lees verder »

Events

NOV

8

09.00 - 16.00
Leiderschap & Gedrag
Scroll naar top