Incompany training

Samen werken aan blijvende verandering

Incompany oplossing

Een incompany training is de ideale oplossing als meerdere collega’s binnen je organisatie dezelfde leervraag hebben. Met een incompany training stellen we een uniek maatwerkprogramma op dat gericht is op de leerwensen en doelen van de organisatie.

Incompany trainingen van PMC

PMC biedt diverse trainingen als speciale incompany training aan. Deze is volledig toegespitst op jouw organisatie, zodat de stof overeenkomt met praktijksituaties die binnen je organisatie aan bod komen. Bekijk ons aanbod met incompany trainingen:

Plan een gratis adviesgesprek in.

Neem contact op met een consultant.

Hoe wordt een incompany training van PMC vormgegeven?

Een (incompany) training vergt een goede voorbereiding. Bij de samenstelling van een trainingsgroep moeten eerst het doel en de implementatie binnen de organisatie worden vastgesteld. Met leerzame en prettige gesprekken leiden we leidinggevenden van de trainingsgroep op, zodat zij vervolgens opgeleide deelnemers de juiste begeleiding kunnen bieden. Soms betekent dit dat er functionele modificaties gedaan moeten worden, maar het kan ook zijn dat de onderlinge afdelingsstructuur aangepast moet worden.

Voordelen van een incompany training

Aan een incompany training zitten veel voordelen verbonden:

Training op maat

Aan de hand van vastgestelde behoeften, doelstellingen en het budget, stellen we een maatwerk training op.

Tijd- en kostenbesparend

Een incompany training is in veel gevallen goedkoper dan een externe training. Daarnaast bespaar je tijd en kosten op de organisatie en het vervoer voor een externe training.

Teambuilding

Alle deelnemers leren elkaar beter en op een andere manier kennen. Dit bevordert onderlinge samenwerking in het vervolg.

De regie in eigen handen

De organisatie heeft zelf inspraak op de inhoud en praktische zaken, zoals wat de start- en einddatum van de training is en op welke locatie deze plaatsvindt.

Trainen als middel, niet als doel: blijvende Impact

Complexe vraagstukken, uitdagingen en dilemma’s vertalen we naar ontwikkelprogramma’s waarin innovatie centraal staat. Casuïstiek, opdrachten en theorie spitsen we volledig toe op de organisatie. Zo wordt de geleerde theorie direct in de praktijk gebracht. Dit zorgt voor impact bij zowel de deelnemers als de organisatie.

Onze incompany- en maatwerktrajecten zijn ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk gefundeerde visie op ontwikkeling. Hierbij staat blijvende verandering en duurzame ontwikkeling centraal.

  • We werken van theorie naar praktijk
  • Competentieontwikkeling en ambitie staan centraal
  • We leren te doen in de werkcontext

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen over onze incompany trainingen? Neem dan contact op met PMC door te bellen naar 085-2088060 of een e-mail te sturen via advies@pmc.nl.

Scroll naar top