Geschiedenis

Wie we zijn
Wie we waren

Leiders kijken vooruit

PMC werd in 1993 opgericht als de Pieterman Management Combinatie Groep. Met een landelijk trainersnetwerk en hoog aangeschreven maatwerk trajecten is PMC uitgegroeid tot één van de beste trainingsbureaus.

1993

De Pieterman Management Combinatie Groep werd opgericht. Onder het leiderschap van Marcel Pieterman, trainer, auteur en eigenaar, groeide PMC al snel door van regionale naar nationale speler. Met meerdere vestigingen in Nederland en België was PMC een gewaagde sparringspartner voor bedrijven van elk formaat.

2007

In 2007 is PMC gecentraliseerd gaan werken. Alle locaties vanuit België en Nederland werden samengevoegd in een trainingsboerderij in West-Brabant. De verschuiving in de economische markt vroeg om andere oplossingen voor de trainingsbehoefte. Door PMC werd er boven het trainingscomplex een hotel gebouwd. Hier overnachtten de cursisten alvorens weer fris de trainingszaal in te stappen.

2021

In 2021 heeft PMC afscheid genomen van de trainingsboerderij en zijn intrek genomen in Bovendonk te Hoeven. Dit oude seminarie heeft een geschiedenis terugvoerend naar de 15e eeuw en heeft in een half millenium al vele studenten onder zijn dak gehad. En nu worden hier ook de cursisten van PMC getraind in leiderschap, sales, marketing en vele andere onderwerpen.

inspraak zonder inzicht
uitspraak zonder uitzicht

Meer lezen

Scroll naar top