3 Tips voor Sales Succes!

Weet je nog toen je een kind was en het je verjaardag was? Of toen je op weg was op je eerste overzeese vakantie? In die tijd liep je binnen, keek je om je heen en dacht ‘Wauw, waar moet ik eerst heen, wat moet ik eerst zien en doen?’ Met zoveel mogelijkheden die je te wachten staan, bruist je lichaam van geluk en vreugde, en je geest kan gek worden van opwinding. Als de adrenaline zo pompt en het voelt alsof je de energie in je lichaam nauwelijks in bedwang kunt houden…. dat zijn de gevoelens die ontstaan als je weet dat er goede dingen gaan gebeuren!

Als je je op de meeste dagen van je leven niet zo voelt, is de vraag ‘waarom niet’?

Heb je de drive, passie of plezier uit je leven verloren? Zit je te vast in de dagelijkse sleur, tot het punt dat je niet het gevoel hebt dat je je hoofd boven water krijgt? Of misschien zit je vast in gedrag, routines of patronen die gewoon niet voor je werken?

Het grote nieuws is dat u met slechts drie kleine aanpassingen alles kunt omdraaien – direct!

Stel eerst vast wat belangrijk is voor u en uw team – zowel persoonlijk als professioneel – en implementeer vervolgens een professioneel ontwikkelingsplan (POP) om aan die behoeften te voldoen. Denk eraan dat het bij POP niet alleen om zaken doen en meer omzet genereren moet gaan, maar dat je je ook moet richten op persoonlijke doelstellingen, omdat dit uiteindelijk ook zal bijdragen aan het vermogen van je team om op de lange termijn doelen te bereiken.

Ten tweede moet je ervoor zorgen dat je systemen en vernieuwde verkoopprocessen hebt, zodat iedereen in je team voldoende gewapend is met de vaardigheden om te slagen. De sleutel is om ze dagelijks te oefenen en plezier te hebben. Als je jezelf en je team weer op gang wilt brengen, is het essentieel om je harde en zachte vaardigheden bij te werken door nieuwe strategieën en vaardigheden te leren die leuk zijn om te gebruiken, zodat ze elke dag worden geïmplementeerd.

Tot slot, zoek en erken alle inspanningen en overwinningen van uw team; kritiek motiveert NOOIT. Het opnieuw afdwingen van positief gedrag zal echter altijd mensen energieker en motiveren en zal hen ertoe aanzetten om het gedrag te herhalen. Het erkennen van prestaties is leuk voor jou en je team, want zodra je persoonlijke en teambeloningen en teambeloningen op hun plaats hebt gezet, zullen jij en je team uitkijken naar de vieringen. Natuurlijk kan het identificeren van de overwinningen alleen worden bereikt door het meten van de activiteit; door je cijfers te kennen.

Dus, waar val je neer?

Wat moet je veranderen?

Hoe ga je het veranderen?

Vergeet niet, dat opwinding, adrenaline en sensatie als je een overvloed aan mogelijkheden hebt voordat je elke dag kan worden gevoeld als je dat wilt. Maar alleen jij kunt het laten gebeuren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Meer berichten

Wat is employer branding?

Employer branding is het proces waarmee organisaties hun imago verbeteren als werkgever. Bedrijven doen er alles aan om een goede werkgever te zijn, zodat hun werknemers betrokken en gemotiveerd zijn.

Lees verder »

Het Linked Pin Henry Fayol principe

De theorie van Henry Fayol is een van de meest invloedrijke stromingen binnen de managementstudies. Hij heeft een aantal principes geformuleerd die de basis vormen voor veel moderne managementtheorieën. Eén

Lees verder »

Performance management: Wat is het?

Performance management is een proces dat bedrijven gebruiken om hun werknemers te ondersteunen bij het behalen van hun prestatiedoelen. Het is een interactief proces waarbij leidinggevenden en werknemers samenwerken om

Lees verder »

Events

MAR

14

09.00 - 16.00
Leiderschap & Gedrag
Scroll naar top